Bistro in Enter
Bistro in Enter

Bent u op zoek naar een bistro in Enter? Dan bent u bij Bistro T-Bone aan hét juiste adres. In het mooie dorpje Enter ligt Bistro T-Bone, dat al jarenlang een begrip is in Twente. Hier kunt u genieten van heerlijke uiteenlopende gerechten bij uw bistro in Enter. Bij Bistro T-Bone bieden wij u smaakvolle voor-, hoofd- en nagerechten. Samen met de lekkerste wijnen en professioneel personeel laten wij u een heerlijke avond beleven.

Onze gerechten staan in ons gespecialiseerde menu. Zo kunt u kiezen uit de beste  vlees, vis of vegetarische gerechten bereidt door onze professionele koks. Daarnaast serveren wij onze gerechten graag met bijpassende wijnen. Wij brengen u hiervan graag op de hoogte. Wilt u ons menu alvast bekijken of wilt u een tafel reserveren? Klik dan op een van de onderstaande mogelijkheden.

Restaurant in Almelo | Bistro T-bone
Restaurant in Almelo | Bistro T-bone
Wijnen bij dé bistro in Enter

Bij uw bistro in Enter kunt u niet alleen terecht voor eten, maar ook een uitgebreide keuze aan wijn. Speciaal voor u hebben we een passende wijn geselecteerd bij onze gerechten. Bovendien serveren we deze wijnen zowel per glas als per fles. Daarnaast staat het u ook vrij om zelf een wijn te kiezen van onze uitgebreide wijnkaart. Bekijk nu snel onze wijnkaart op onze site!

Een begrip in de regio Twente

Al jarenlang is Bistro T-Bone een begrip in Twente en zelfs daarbuiten. Met ons uitgebreide menu leveren wij u iedere keer weer een smaakvolle beleving. In onze gezellige bistro gelegen in het Overijsselse Enter kunt u genieten van voor-, hoofd,- en nagerechten. Vanzelfsprekend serveren wij bijpassende dranken bij uw gekozen gerecht. Eén van de klassiekers van Bistro T-Bone is de van de houtskoolgrill gegaarde T-Bone. Ieder seizoen proberen wij nieuwe smaken toe te voegen aan ons menu. Zo krijgt u keuze uit een mix van ‘klassiekers’ en nieuwe sensaties. Benieuwd welk gerecht u kiest bij een bezoek aan onze bistro? Neem dan alvast een kijkje in onze menukaart.

Restaurant in Almelo | Bistro T-bone

Reserveren Bistro T-Bone

Wilt u direct reserveren?
Klik dan op onderstaande knop of ga naar onze reservering pagina.

Wij zien u graag bij Bistro T-Bone!