Private dining
Culinair genieten bij de T-bone
Private dining

Ontdek de waarde van écht samenzijn bij Bistro T-bone. In jouw hechte gezelschap kun je zonder afleiding genieten van onze overheerlijke gerechten. Heb je aanvullende wensen? Dan horen wij dat graag. In overleg kunnen we jouw optimale avond vormgeven. Samen zorgen we ervoor dat er niks ontbreekt aan dit onvergetelijke uitje. 

Onze private dining is erop gericht om waardevolle momenten te creëren. Neem dus jouw familie, vrienden of kennissen mee voor een onvergetelijke ervaring. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact op!

Private dining | Bistro T-bone
Private dining | Bistro T-bone
Voor verschillende gelegenheden
Bistro t-bone

Naast de private dining kan de Bistro T-bone ook dienen voor andere gelegenheden. Voor zakelijke ontmoetingen biedt onze bistro een verfijnde en ontspannen omgeving voor vertrouwelijke gesprekken. Ook als je een feestje wilt geven, is onze bistro ideaal! Of het nu een intieme bijeenkomst is of een groot feest. We zorgen voor geweldige service en heerlijk eten!

Heb je binnenkort een speciale gelegenheid en zou je gebruik willen maken van onze bistro? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We zijn altijd bereid om mee te denken zodat jouw gelegenheid onvergetelijk wordt!