Zakelijk
Culinair genieten bij de T-bone
Zakelijk

We weten als geen ander het belang van waardevolle zakelijke relaties. We bieden je daarom graag de mogelijkheid om zakelijke relaties op een gepaste manier te ontvangen. Geniet op een geschikte plek van onze culinaire gerechten zonder dat je hierbij wordt afgeleid. We streven ernaar om een omgeving te creëren die de ruimte biedt voor vertrouwelijke gesprekken met jouw zakelijke partner. 

We denken graag mee om ervoor te zorgen dat jij en jouw zakelijke relaties zich vanaf het eerste moment op het gemak voelen. Ben je benieuwd hoe wij je hierbij kunnen helpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Zakelijk | Bistro T-bone
Zakelijk | Bistro T-bone
Voor verschillende gelegenheden
Bistro T-bone

Naast het ontvangen van zakelijke relaties kan de bistro ook uitstekend dienen voor onvergetelijke feesten en partijen. Wil jij jouw verjaardag, jubileum of andere gelegenheid vieren? Dan kan dat bij ons! Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om te genieten van onze private dining arrangement. We staan garant  voor een uieke sfeer waarbij we er alles aan doen om jou een onvergetelijke avond te bezorgen.

Heb je binnenkort een speciale gelegenheid en zou je daarbij gebruik willen maken van onze bistro? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We zijn altijd bereid om mee te denken zodat jouw gelegenheid onvergetelijk wordt!