Bistro Overijssel

Bent u op zoek naar een Bistro Overijssel? Dan heeft u geluk, want u bent beland bij Bistro T-bone in Enter, dé gezelligste en lekkerste bistro van Twente. Wilt u toevallig eens iets anders proberen dan telkens dezelfde bistro’s of restaurants bij u in de buurt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze bistro is de perfecte plek om te genieten van bijzonder heerlijke gerechten. Zoekt u bistro Overijssel, dan zoekt u Bistro T-Bone in Enter.

In onze bistro streven we ernaar om gerechte te serveren die zowel de Twentse nuchterheid weerspiegelen als een verfijnde culinaire ervaring bieden. Onze gerechten worden gemaakt met hoogwaardige ingrediënten en combineren op deze manier altijd verrassend heerlijke gerechten. Wanner u een bistro Overijssel zoekt van hoogwaardige kwaliteit en waar u heerlijk kunt genieten van een heerlijke Twentse culinaire gerechten. Kom dan naar Bistro T-bone in Enter.

Bistro Overijssel

Bistro T-Bone

Heerlijke vleesgerechten bij de Bistro Overijssel

Houdt u van een lekkere malse steak? Of gaat u voor een overheerlijk visgerecht? Bistro T-Bone in Enter biedt u een zeer gevarieerde menukaart, voor jong en oud. Onze bistro menukaart verandert van tijd tot tijd altijd met de beste gerechten. Naast deze kaart hebben wij altijd ook nog een aantal gerechten voor u op ons bekende schoolbord staan. Daarnaast hopen wij u te kunnen verwennen met ons beroemde vlees van de houtskool grill en onze klassiekers.

Onze verzamelde wijnen – Bistro Overijssel

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor eten, maar ook een uitgebreide keuze aan wijn. Speciaal voor u hebben we een passende wijn geselecteerd bij onze gerechten. Bovendien serveren we deze wijnen zowel per glas als per fles. Daarnaast staat het u ook vrij om zelf een wijn te kiezen van onze uitgebreide wijnkaart. Bekijk nu snel onze wijnkaart op onze site!

bistro overijssel

restaurant twente

Een begrip in de regio Twente

De “Bistro in Enter” is al jaren een begrip in Twente. Na een desastreuze brand begin in februari 2016 verwelkomen wij u graag weer in onze gezellige Bistro T-bone te Enter. Hier hopen wij u wederom te kunnen verwennen met onze klassiekers, ons beroemde vlees van de houtskoolgrill. Naast deze harde kern van inmiddels vermaarde dissen, blijven we natuurlijk voldoen aan de zich steeds wijzigende smaken en trends. Daarnaast zijn we altijd voor u op zoek naar nieuwe smaakbelevingen. En dat proeft u.

Reserveren bistro T-Bone

Wilt u direct reserveren?
Klik dan op onderstaande knop of ga naar onze reservering pagina.