Black Angus steak van de houtskoolgrill
Black Angus steak van de houtskoolgrill

U heeft gezocht op Black Angus steak van de houtskoolgrill en bent op de site van dé gezelligste en lekkerste bistro van Twente belandt. Wij serveren u de lekkerste  vleessoorten van de houtskoolgrill in de regio. Wilt u eens iets anders proberen dan telkens dezelfde bistro’s of restaurants bij u in de buurt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zoekt u het lekkerste vlees van de houtskoolgrill, dan zoekt u Bistro T-Bone in Enter.

Naast een heerlijke malse Black Angus steak serveren wij meer gerechten. Wat te denken van bijvoorbeeld een in roomboter gebakken zeetong. Bistro T-Bone in Enter biedt u een zeer gevarieerde menukaart, voor jong en oud. Onze bistro menukaart verandert van tijd tot tijd. Naast deze kaart hebben wij altijd ook nog een aantal gerechten voor u op ons bekende schoolbord staan. Daarnaast hopen wij u te kunnen verwennen met ons beroemde vlees van de houtskool grill en onze klassiekers.

Black Angus steak eten in Almelo | Bistro T-bone
Restaurant Twente | Bistro T-bone
Black Angus steak van de houtskoolgrill met bijpassende wijnen

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor eten, maar ook een uitgebreide keuze aan wijn. Speciaal voor u hebben we een passende wijn geselecteerd bij onze gerechten. Bovendien serveren we deze wijnen zowel per glas als per fles. Daarnaast staat het u ook vrij om zelf een wijn te kiezen van onze uitgebreide wijnkaart. Bekijk nu snel onze wijnkaart op onze site!

Een begrip in de regio Twente

De “Bistro in Enter” is al jaren een begrip in Twente. Na een desastreuze brand begin in februari 2016 verwelkomen wij u graag weer in onze gezellige Bistro T-bone te Enter. Hier hopen wij u wederom te kunnen verwennen met onze klassiekers, ons beroemde vlees van de houtskoolgrill. Naast deze harde kern van inmiddels vermaarde dissen, blijven we natuurlijk voldoen aan de zich steeds wijzigende smaken en trends. Daarnaast zijn we altijd voor u op zoek naar nieuwe smaakbelevingen. En dat proeft u.

Côte de boeuf | Bistro T-bone
Restaurant Twente | Bistro T-bone
Reserveren Bistro T-Bone

Wilt u direct reserveren?
Klik dan op onderstaande knop of ga naar onze reservering pagina.

Wij zien u graag bij Bistro T-Bone!

Reserveren Bistro T-Bone

Wilt u direct reserveren?
Klik dan op onderstaande knop of ga naar onze reservering pagina.

Wij zien u graag bij Bistro T-Bone!