Eten in Almelo
Eten in Almelo

Zoekt u naar een restaurant waar u kunt eten in Almelo? Kom dan gezellig langs bij Bistro T-bone in Enter! Het dorpje Enter is ten slotte dichtbij Almelo en is daardoor makkelijk te bereiken. Een gevarieerd menu met smakelijke gerechten treft u bij Bistro T-Bone. Zo serveren wij u de lekkerste T-Bone steak van de regio. Aan dit majestueuze stuk vlees dankt onze Bistro haar naam.

Door middel van ons reserveringssysteem kunt u eenvoudig en snel een plaats reserveren bij Bistro T-Bone in Enter. Wilt u eens iets anders proberen dan telkens dezelfde bistro’s of restaurants bij u in de buurt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u eten in Almelo of omstreken, dan zoekt u Bistro T-Bone in Enter.

Bistro Deventer | Bistro T-bone
Côte de boeuf | Bistro T-bone
Onze verzamelde wijnen

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor eten, maar ook een uitgebreide keuze aan wijn. Speciaal voor u hebben we een passende wijn geselecteerd bij onze gerechten. Bovendien serveren we deze wijnen zowel per glas als per fles. Daarnaast staat het u ook vrij om zelf een wijn te kiezen van onze uitgebreide wijnkaart. Bekijk nu snel onze wijnkaart op onze site!

Een begrip in de regio Twente

De “Bistro in Enter” is al jaren een begrip in Twente. Na een desastreuze brand begin in februari 2016 verwelkomen wij u graag weer in onze gezellige Bistro T-bone te Enter. Hier hopen wij u wederom te kunnen verwennen met onze klassiekers, ons beroemde vlees van de houtskoolgrill. Naast deze harde kern van inmiddels vermaarde dissen, blijven we natuurlijk voldoen aan de zich steeds wijzigende smaken en trends. Daarnaast zijn we altijd voor u op zoek naar nieuwe smaakbelevingen. En dat proeft u.

Uit eten Goor | Bistro T-bone

Reserveren Bistro T-Bone

Wilt u direct reserveren?
Klik dan op onderstaande knop of ga naar onze reservering pagina.

Wij zien u graag bij Bistro T-Bone!