Eten in de buurt
Eten in de buurt

Wanneer u zoekt naar eten in de buurt bent u bij Bisto T-Bone aan hét juiste adres. Zo vind u op onze menukaart de meest heerlijke gerechten uit de regio. Doordat u zoekt naar eten in de buurt kiest u naar alle waarschijnlijkheid voor gemak. Doordat Bistro T-Bone een uitgebreide menukaart biedt kunt u kiezen uit vele voor-, hoofd- en nagerechten. Bijvoorbeeld dankt Bistro T-Bone haar naam aan de welbekende T-Bone steak. Een van onze gerechten welke wij voor u bereiden op onze houtskoolgrill. Daardoor ontstaat er een unieke smaaksensatie welke u alleen kunt proeven bij Bistro T-Bone. Wilt voor uit eten in de buurt alvast onze gerechten bekijken? Neem dan een kijkje in onze menukaart.

Bistro Deventer | Bistro T-bone
Restaurants in de buurt | Bistro T-bone
Onze verzamelde wijnen

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor eten, maar ook een uitgebreide keuze aan wijn. Speciaal voor u hebben we een passende wijn geselecteerd bij onze gerechten. Bovendien serveren we deze wijnen zowel per glas als per fles. Daarnaast staat het u ook vrij om zelf een wijn te kiezen van onze uitgebreide wijnkaart. Bekijk nu snel onze wijnkaart op onze site!

Een begrip in de regio Twente

De “Bistro in Enter” is al jaren een begrip in Twente. Na een desastreuze brand begin in februari 2016 verwelkomen wij u graag weer in onze gezellige Bistro T-bone te Enter. Hier hopen wij u wederom te kunnen verwennen met onze klassiekers, ons beroemde vlees van de houtskoolgrill. Naast deze harde kern van inmiddels vermaarde dissen, blijven we natuurlijk voldoen aan de zich steeds wijzigende smaken en trends. Daarnaast zijn we altijd voor u op zoek naar nieuwe smaakbelevingen. En dat proeft u.

Ook kunt u Bistro T-Bone volgen via Facebook. Zo blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen ons restaurant. Daarnaast laten wij u de lekkerste gerechten van onze kaart zien via onze social media kanalen.

Restaurants in de buurt | Bistro T-bone

Reserveren Bistro T-Bone

Wilt u direct reserveren?
Klik dan op onderstaande knop of ga naar onze reservering pagina.

Wij zien u graag bij Bistro T-Bone!