Gerookte zalm met asperges
Gerookte zalm met asperges

Wanneer u zoekt naar een gerookte zalm met asperges bent u bij Bistro T-Bone in Enter aan hét juiste adres. Zo is bistro de T-Bone dé gezelligste en lekkerste bistro van Twente. Daarnaast serveren wij u de lekkerste gerookte zalm met asperges van de regio. Wanneer u zelf eens iets anders proberen dan telkens dezelfde bistro’s of restaurants bij u in de buurt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zoekt u de lekkerste gerookte zalm met asperges, dan zoekt u Bistro T-Bone in Enter. Let er wel op dat de asperges niet het hele jaar te bestellen zijn.

Naast heerlijke gerookte zalm met asperges serveren wij meer gerechten. Wat te denken van bijvoorbeeld een in roomboter gebakken zeetong of een heerlijk malse Black angus steak. Bistro T-Bone in Enter biedt u een zeer gevarieerde menukaart, voor jong en oud. Onze bistro menukaart verandert van tijd tot tijd. Naast deze kaart hebben wij altijd ook nog een aantal gerechten voor u op ons bekende schoolbord staan. Daarnaast hopen wij u te kunnen verwennen met ons beroemde vlees van de houtskool grill en onze klassiekers.

Bistro Almelo | Bistro T-bone
Restaurant Twente | Bistro T-bone
Wijn bij de gerookte zalm met asperges

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor eten, maar ook een uitgebreide keuze aan wijn. Speciaal voor u hebben we een passende wijn geselecteerd bij onze gerechten. Bovendien serveren we deze wijnen zowel per glas als per fles. Daarnaast staat het u ook vrij om zelf een wijn te kiezen van onze uitgebreide wijnkaart. Bekijk nu snel onze wijnkaart op onze site!

Een begrip in de regio Twente

De “Bistro in Enter” is al jaren een begrip in Twente. Na een desastreuze brand begin in februari 2016 verwelkomen wij u graag weer in onze gezellige Bistro T-bone te Enter. Hier hopen wij u wederom te kunnen verwennen met onze klassiekers, ons beroemde vlees van de houtskoolgrill. Naast deze harde kern van inmiddels vermaarde dissen, blijven we natuurlijk voldoen aan de zich steeds wijzigende smaken en trends. Daarnaast zijn we altijd voor u op zoek naar nieuwe smaakbelevingen. En dat proeft u.

Restaurant Twente | Bistro T-bone
Reserveren Bistro T-Bone

Wilt u direct reserveren?
Klik dan op onderstaande knop of ga naar onze reservering pagina.

Wij zien u graag bij Bistro T-Bone!

Reserveren Bistro T-Bone

Wilt u direct reserveren?
Klik dan op onderstaande knop of ga naar onze reservering pagina.

Wij zien u graag bij Bistro T-Bone!