Houtskoolgrill
Houtskoolgrill

Zoekt u naar houtskoolgrill? Daarvoor bent u bij Bistro T-Bone aan het juiste adres. Zo worden vele gerechten bij Bistro T-Bone bereid op een houtskoolgrill. Niet alleen ontstaat er daardoor een fenomenale smaaksensatie. Maar ook brengt het uw gerecht een stuk beleving. Door middel van een houtskoolgrill worden vele gerechten bij Bistro T-Bone voorzien van een eigen smaak. Door het toevoegen van deze karakteristieke smaak gaat u maximaal genieten. Doordat u bij Bistro T-Bone heerlijk kunt genieten van de meest uiteenlopende gerechten bent u voor een avond uit bij ons aan het juiste adres.

Niet alleen serveren wij de lekkerste T-Bone steak van de regio. Maar ook kunt u smakelijk genieten van onze voor-, hoofd- en nagerechten. Bovendien kunt u eenvoudig en snel een plaats reserveren bij Bistro T-Bone door middel van ons reserveringssysteem. Wilt u eens iets anders proberen dan telkens dezelfde bistro’s of restaurants bij u in de buurt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zoekt u naar houtskoolgrill? Dan zoekt u Bistro T-Bone in Enter.

Restaurant Goor | Bistro T-bone
Côte de boeuf | Bistro T-bone
Onze verzamelde wijnen

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor eten, maar ook een uitgebreide keuze aan wijn. Speciaal voor u hebben we een passende wijn geselecteerd bij onze gerechten. Bovendien serveren we deze wijnen zowel per glas als per fles. Daarnaast staat het u ook vrij om zelf een wijn te kiezen van onze uitgebreide wijnkaart. Bekijk nu snel onze wijnkaart op onze site!

Een begrip in de regio Twente

De “Bistro in Enter” is al jaren een begrip in Twente. Na een desastreuze brand begin in februari 2016 verwelkomen wij u graag weer in onze gezellige Bistro T-bone te Enter. Hier hopen wij u wederom te kunnen verwennen met onze klassiekers, ons beroemde vlees van de houtskoolgrill. Naast deze harde kern van inmiddels vermaarde dissen, blijven we natuurlijk voldoen aan de zich steeds wijzigende smaken en trends. Daarnaast zijn we altijd voor u op zoek naar nieuwe smaakbelevingen. En dat proeft u.

Uit eten Goor | Bistro T-bone

Reserveren Bistro T-Bone

Wilt u direct reserveren?
Klik dan op onderstaande knop of ga naar onze reservering pagina.

Wij zien u graag bij Bistro T-Bone!