Restaurant Almelo
Restaurant Almelo

Wanneer u zoekt op Restaurant Almelo bent u bij Bistro T-Bone uit Enter aan het juiste adres. Zo ligt Enter op enkele kilometer van Almelo en kunt u al snel genieten van de lekkerste gerechten uit de regio. Niet alleen is bistro T-Bone de gezelligste maar ook het lekkerste restaurant van Twente. Wanneer u eens iets anders wilt proberen dan telkens dezelfde restaurants bij u in de buurt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zoekt u restaurant Almelo, dan zoekt u Bistro T-Bone in Enter.

Côte de boeuf | Bistro T-bone
Côte de boeuf | Bistro T-bone
Bistro T-Bone

Houdt u van een lekker malse steak? Of gaat u voor een overheerlijk visgerecht? Bistro T-Bone in Enter biedt u een zeer gevarieerde menukaart, voor jong en oud. Onze bistro menukaart verandert van tijd tot tijd. Naast deze kaart hebben wij altijd ook nog een aantal gerechten voor u op ons bekende schoolbord staan. Daarnaast hopen wij u te kunnen verwennen met ons beroemde vlees van de houtskool grill en onze klassiekers.

Onze verzamelde wijnen – Restaurant Almelo

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor eten, maar ook een uitgebreide keuze aan wijn. Speciaal voor u hebben we een passende wijn geselecteerd bij onze gerechten. Bovendien serveren we deze wijnen zowel per glas als per fles. Daarnaast staat het u ook vrij om zelf een wijn te kiezen van onze uitgebreide wijnkaart. Bekijk nu snel onze wijnkaart op onze site!

Restaurant Twente | Bistro T-bone
Restaurant Twente | Bistro T-bone
Restaurant Almelo, een begrip in de regio Twente

De “Bistro in Enter” is al jaren een begrip in Twente. Na een desastreuze brand begin in februari 2016 verwelkomen wij u graag weer in onze gezellige Bistro T-bone te Enter. Hier hopen wij u wederom te kunnen verwennen met onze klassiekers, ons beroemde vlees van de houtskoolgrill. Naast deze harde kern van inmiddels vermaarde dissen, blijven we natuurlijk voldoen aan de zich steeds wijzigende smaken en trends. Daarnaast zijn we altijd voor u op zoek naar nieuwe smaakbelevingen. En dat proeft u.

Reserveren Bistro T-Bone

Wilt u direct reserveren?
Klik dan op onderstaande knop of ga naar onze reservering pagina.

Wij zien u graag bij Bistro T-Bone!