Restaurant Borne

Als u op zoek bent naar een restaurant Borne en zin heeft in een culinaire ervaring die zich onderscheidt van de gebruikelijke eetgelegenheden in uw omgeving, dan verwelkomen wij u graag bij Bistro T-Bone in Enter. Enter is een dorp nabij gelegen van Borne. Gelegen op een sfeervolle locatie die bekend staat om gezelligheid en voortreffelijke keuken, belooft Bistro T-Bone u een dinerervaring die u niet snel zult vergeten.

Bistro T-Bone onderscheidt zich door een unieke combinatie van traditionele Twentse gastvrijheid en een menu vol met smaakvolle gerechten die bereid zijn met passie en aandacht voor kwaliteit. Of u nu zin heeft in een klassiek stuk vlees, zoals onze T-bone steak, of liever kiest voor een van onze verfijnde visgerechten of vegetarische opties, wij streven ernaar om elke gast een onvergetelijk moment van culinair genot te bieden.

restaurant Borne

Bistro T-Bone - Restaurant

Bij onze bistro in de buurt van Borne, in het charmante Enter, kunt u zich even helemaal losmaken van de dagelijkse sleur. Onze inzet voor uitmuntendheid in zowel onze gerechten als onze service, gecombineerd met de authenthieke Twentse gastvrijheid, maakt elke maaltijd bij ons een gelegenheid om te koesteren. We zijn er trots op dat we onze gasten een warm welkom kunnen bieden en een ambiance waarin iedereen zich thuis voelt.

We kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen bij Bistro T-Bone. Laat ons de gelegenheid hebben om u te laten zien waarom wij bekend staan als het gezelligste en lekkerste restaurant van Twente. Uw zoektocht naar een restaurant Borne leidt u naar een unieke culinaire bestemming in Enter. Neem contact met ons op voor reserveringen of bezoek onze website voor meer informatie. We hopen u spoedig te mogen begroeten en samen een memorabele avond te creëren.

Onze verzamelde wijnen – Restaurant Borne

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor eten, maar ook een uitgebreide keuze aan wijn. Speciaal voor u hebben we een passende wijn geselecteerd bij onze gerechten. Bovendien serveren we deze wijnen zowel per glas als per fles. Daarnaast staat het u ook vrij om zelf een wijn te kiezen van onze uitgebreide wijnkaart. Bekijk nu snel onze wijnkaart op onze site!

Overheerlijke gerechten

Houdt u van een lekker malse steak? Of gaat u voor een overheerlijk visgerecht? Bistro T-Bone in Enter biedt u een zeer gevarieerde menukaart, voor jong en oud. Onze bistro menukaart verandert van tijd tot tijd. Naast deze kaart hebben wij altijd ook nog een aantal gerechten voor u op ons bekende schoolbord staan. Daarnaast hopen wij u te kunnen verwennen met ons beroemde vlees van de houtskool grill en onze klassiekers.

restaurant twente

restaurant twente

Een begrip in de regio Twente

De “Bistro in Enter” is al jaren een begrip in Twente. Na een desastreuze brand begin in februari 2016 verwelkomen wij u graag weer in onze gezellige Bistro T-bone te Enter. Hier hopen wij u wederom te kunnen verwennen met onze klassiekers, ons beroemde vlees van de houtskoolgrill. Naast deze harde kern van inmiddels vermaarde dissen, blijven we natuurlijk voldoen aan de zich steeds wijzigende smaken en trends. Daarnaast zijn we altijd voor u op zoek naar nieuwe smaakbelevingen. En dat proeft u.

Reserveren bistro T-Bone

Wilt u direct reserveren?
Klik dan op onderstaande knop of ga naar onze reservering pagina.

0