Restaurant Enschede
Restaurant Enschede

U heeft gezocht op Restaurant Enschede en bent op de site van hét gezelligste en lekkerste restaurant van Twente belandt. Wilt u eens iets anders proberen dan telkens dezelfde restaurants bij u in de buurt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zoekt u restaurant Enschede, dan zoekt u Bistro T-Bone in Enter.

Houdt u van een lekker malse steak? Of gaat u voor een overheerlijk visgerecht? Bistro T-Bone in Enter biedt u een zeer gevarieerde menukaart, voor jong en oud. Onze bistro menukaart verandert van tijd tot tijd. Naast deze kaart hebben wij altijd ook nog een aantal gerechten voor u op ons bekende schoolbord staan. Daarnaast hopen wij u te kunnen verwennen met ons beroemde vlees van de houtskool grill en onze klassiekers.

Restaurant Twente | Bistro T-bone
Restaurant Twente | Bistro T-bone
Een begrip in de regio Twente

De “Bistro in Enter” is al jaren een begrip in Twente. Na een desastreuze brand begin in februari 2016 verwelkomen wij u graag weer in onze gezellige Bistro T-bone te Enter. Hier hopen wij u wederom te kunnen verwennen met onze klassiekers, ons beroemde vlees van de houtskoolgrill. Naast deze harde kern van inmiddels vermaarde dissen, blijven we natuurlijk voldoen aan de zich steeds wijzigende smaken en trends. Daarnaast zijn we altijd voor u op zoek naar nieuwe smaakbelevingen. En dat proeft u.

Over Restaurant Enschede

Enschede is een stad en gemeente in de provincie Overijssel, gelegen in het oosten van Nederland. Het is de grootste stad van de regio Twente. Enschede is gelegen in de nabijheid van Enter, waar Bistro T-Bone zich bevindt. Bistro T-Bone is daardoor makkelijk bereikbaar als u vanuit Enschede of nabijgelegen gebieden komt. Kortom, zoekt u een restaurant Enschede? Dan zoekt u Bistro T-Bone in Enter.

Côte de boeuf | Bistro T-bone

Reserveren Bistro T-Bone

Wilt u direct reserveren?
Klik dan op onderstaande knop of ga naar onze reservering pagina.

Wij zien u graag bij Bistro T-Bone!