Restaurant Hengelo

Als u op zoek was naar een restaurant Hengelo en en u wenst een culinaire ervaring die verfrissend anders is dan u gewoonlijk naar toe gaat, dan heeft uw zoektocht naar de perfecte bestemming geleid naar Bistro T-Bone in Enter. Het gezelligste en lekkerste restaurant van Twente. Voor wie verlangt naar culinaire variatie en topkwaliteit, is Bistro T-Bone in Enter dé plek om te zijn.

Bij Bistro T-Bone hebben we iets voor elke smaak en voorkeur. Bent u een liefhebber van een sappige malse steak? Of geeft u de voorkeur aan een verfijnd visgerecht? Onze menukaart biedt een rijke variëteit aan opties, zorgvuldig samengesteld om zowel jong als oud te plezieren. Wat ons bijzonder maakt, is dat onze menukaart regelmatig vernieuwd wordt en ook per seizoen van het jaar. Naast onze vaste menukaart presenteren we ook steeds wisselende gerechten op ons bekende schoolbord, zodat de keuze altijd divers en leuk blijft.

restaurant twente

Bistro T-Bone - Restaurant

Culinair uiteten

Een van de hoogtepunten van Bistro T-Bone is ongetwijfeld ons beroemde vlees, bereid op de houtskoolgrill. Deze bereidingswijze zorgt voor een unieke smaak die ons vlees onweerstaanbaar maakt. Naast onze grillgerechten bieden we ook een reeks klassiekers die de tand des tijds hebben doorstaan en geliefd zijn bij onze gasten.

Gelegen in Enter, een mooi dorpje niet ver van Hengelo, is Bistro T-Bone gemakkelijk bereikbaar en vormt het de perfecte locatie voor een heerlijk avondje uit. Of u nu een speciale gelegenheid viert, gezellig met vrienden wilt dineren of gewoon zin heeft in heerlijke gerechten. Wij staan klaar om u te verwelkomen en te verrassen met onze culinaire creaties.

Onze verzamelde wijnen – Restaurant Hengelo

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor eten, maar ook een uitgebreide keuze aan wijn. Speciaal voor u hebben we een passende wijn geselecteerd bij onze gerechten. Bovendien serveren we deze wijnen zowel per glas als per fles. Daarnaast staat het u ook vrij om zelf een wijn te kiezen van onze uitgebreide wijnkaart. Bekijk nu snel onze wijnkaart op onze site!

restaurant twente

restaurant twente

Een begrip in de regio Twente

De “Bistro in Enter” is al jaren een begrip in Twente. Na een desastreuze brand begin in februari 2016 verwelkomen wij u graag weer in onze gezellige Bistro T-bone te Enter. Hier hopen wij u wederom te kunnen verwennen met onze klassiekers, ons beroemde vlees van de houtskoolgrill. Naast deze harde kern van inmiddels vermaarde dissen, blijven we natuurlijk voldoen aan de zich steeds wijzigende smaken en trends. Daarnaast zijn we altijd voor u op zoek naar nieuwe smaakbelevingen. En dat proeft u.

Reserveren bistro T-Bone

Wilt u direct reserveren?
Klik dan op onderstaande knop of ga naar onze reservering pagina.

0