Restaurant in Almelo
Restaurant in Almelo

Wanneer u zoekt naar een restaurant in Almelo kunt u óók terecht bij Bistro T-Bone in het nabijgelegen Enter. Wij bieden u als Restaurant in Almelo een smaakvolle en vooral culinaire avond. Vanuit ons menu kunt u kiezen uit een tal van gerechten. Uiteenlopend van vlees-, vis- tot vegetarische gerechten. In onze keuken worden onze gerechten met passie en aandacht voor u bereid. Zo brengen wij uw gerecht tot een ware smaaksensatie.

Ook schenken wij passende dranken bij onze gerechten. Zo zal uw smaaksensatie nog intenser worden. Bent u benieuwd welke drank past bij uw gerecht? Vraag het een van onze medewerkers. Wij adviseren u graag over ons aanbod. Alvast een tafel reserveren? Dat kan online bij Bistro T-Bone in Enter.

Restaurant in Almelo | Bistro T-bone
Restaurant in Almelo | Bistro T-bone
De wijnen van onze kaart

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor eten, maar ook een uitgebreide keuze aan wijn. Speciaal voor u hebben we een passende wijn geselecteerd bij onze gerechten. Bovendien serveren we deze wijnen zowel per glas als per fles. Daarnaast staat het u ook vrij om zelf een wijn te kiezen van onze uitgebreide wijnkaart. Bekijk nu snel onze wijnkaart op onze site!

Een begrip in de regio Twente

Al jaar en dag is Bistro T-Bone een begrip in Twente en zelfs daarbuiten. Met ons uitgebreide menu leveren wij u iedere keer weer een smaakvolle beleving. In onze gezellige bistro gelegen in het Overijsselse Enter kunt u genieten van voor-, hoofd,- en nagerechten. Vanzelfsprekend serveren wij bijpassende dranken bij uw gekozen gerecht. Eén van de klassiekers van Bistro T-Bone is de van de houtskoolgrill gegaarde T-Bone. Ieder seizoen proberen wij nieuwe smaken toe te voegen aan ons menu. Zo krijgt u keuze uit een mix van ‘klassiekers’ en nieuwe sensaties. Benieuwd welk gerecht u kiest bij een bezoek aan onze bistro? Neem dan alvast een kijkje in onze menukaart.

Restaurant in Almelo | Bistro T-bone

Reserveren Bistro T-Bone

Wilt u direct reserveren?
Klik dan op onderstaande knop of ga naar onze reservering pagina.

Wij zien u graag bij Bistro T-Bone!