Restaurant in de buurt

Wanneer u zoekt naar een restaurant in de buurt bent u bij Bistro T-Bone aan hét juiste adres. Zo beschikt Bistro T-Bone over een ruim en uitgebreid aanbod. Daarnaast worden vele gerechten bereid op onze houtskoolgrill. Daardoor ontstaat een smaaksensatie die u alleen bij Bistro T-Bone kunt proeven.

Doordat u bij uw restaurant in de buurt kunt genieten van de meest uiteenlopende gerechten bent u voor een avond uit bij ons aan het juiste adres. Bovendien dankt Bistro T-Bone haar naam aan de welbekende T-Bone steak. Zo serveren wij de beste T-Bone steak uit de gehele regio. Wanneer u alle gerechten van Bistro T-Bone wilt bekijken kunt u daarvoor een kijkje nemen in onze menukaart.

Restaurant in de buurt

restaurant in de buurt

Onze verzamelde wijnen

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor eten, maar ook een uitgebreide keuze aan wijn. Speciaal voor u hebben we een passende wijn geselecteerd bij onze gerechten. Bovendien serveren we deze wijnen zowel per glas als per fles. Daarnaast staat het u ook vrij om zelf een wijn te kiezen van onze uitgebreide wijnkaart. Bekijk nu snel onze wijnkaart op onze site!

Wij kijken er altijd naar uit om elk gerecht tot een onvergetelijke culinaire ervaring te maken. Onze passie voor goed eten en wijn is diep geworteld in elk aspect wat we doen en we zijn er trots op dat we al tientallen jaren een plek zijn waar smaak, kwaliteit en gastvrijheid samen komt.

Een begrip in de regio Twente

De “Bistro in Enter” is al jaren een begrip in Twente. Na een desastreuze brand begin in februari 2016 verwelkomen wij u graag weer in onze gezellige Bistro T-bone te Enter. Hier hopen wij u wederom te kunnen verwennen met onze klassiekers, ons beroemde vlees van de houtskoolgrill. Naast deze harde kern van inmiddels vermaarde dissen, blijven we natuurlijk voldoen aan de zich steeds wijzigende smaken en trends. Daarnaast zijn we altijd voor u op zoek naar nieuwe smaakbelevingen. En dat proeft u.

Ook kunt u Bistro T-Bone volgen via Facebook. Zo blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen ons restaurant. Daarnaast laten wij u de lekkerste gerechten van onze kaart zien via onze social media kanalen.

Bistro T-Bone

Reserveren bistro T-Bone

Wilt u direct reserveren?
Klik dan op onderstaande knop of ga naar onze reservering pagina.

0