Restaurant in Wierden
Restaurant in Wierden

Bent u op zoek naar een restaurant in Wierden? Dan bent u bij Bistro T-Bone aan hét juiste adres. In het nabij gelegen Enter ligt Bistro T-Bone. Daar kunt u genieten van heerlijke uiteenlopende gerechten bij uw restaurant in Wierden. Als restaurant in Wierden bieden wij u smaakvolle voor-, hoofd- en nagerechten. Zo beleeft u een smaakvolle en vooral gezellige avond.

U kiest uw gerechten vanuit ons uitgebreide menu. Zo kunt u kiezen uit vlees, vis of vegetarische gerechten. Daarnaast serveren wij onze gerechten graag met bijpassende dranken. Wij brengen u hiervan graag op de hoogte. Wilt u ons menu alvast bekijken of wilt u een tafel reserveren? Klik dan op een van de onderstaande mogelijkheden.

Restaurant in Almelo | Bistro T-bone
Restaurant in Almelo | Bistro T-bone
De wijnen van onze kaart

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor eten, maar ook een uitgebreide keuze aan wijn. Speciaal voor u hebben we een passende wijn geselecteerd bij onze gerechten. Bovendien serveren we deze wijnen zowel per glas als per fles. Daarnaast staat het u ook vrij om zelf een wijn te kiezen van onze uitgebreide wijnkaart. Bekijk nu snel onze wijnkaart op onze site!

Een begrip in de regio Twente

Al jaar en dag is Bistro T-Bone een begrip in Twente en zelfs daarbuiten. Met ons uitgebreide menu leveren wij u iedere keer weer een smaakvolle beleving. In onze gezellige bistro gelegen in het Overijsselse Enter kunt u genieten van voor-, hoofd,- en nagerechten. Vanzelfsprekend serveren wij bijpassende dranken bij uw gekozen gerecht. Eén van de klassiekers van Bistro T-Bone is de van de houtskoolgrill gegaarde T-Bone. Ieder seizoen proberen wij nieuwe smaken toe te voegen aan ons menu. Zo krijgt u keuze uit een mix van ‘klassiekers’ en nieuwe sensaties. Benieuwd welk gerecht u kiest bij een bezoek aan onze bistro? Neem dan alvast een kijkje in onze menukaart.

Restaurant in Almelo | Bistro T-bone

Reserveren Bistro T-Bone

Wilt u direct reserveren?
Klik dan op onderstaande knop of ga naar onze reservering pagina.

Wij zien u graag bij Bistro T-Bone!