Restaurant Markelo
Restaurant Markelo

U heeft gezocht naar een Restaurant Markelo en bent op de site van dé gezelligste en lekkerste bistro van Twente belandt. Bistro T-Bone gelegen in Enter is vlak bij het dorpje Markelo. Wilt u eens iets anders proberen dan telkens dezelfde bistro’s of restaurants bij u in de buurt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zoekt u Restaurant Markelo, dan zoekt u Bistro T-Bone in Enter.

Bij het restaurant Markelo ‘Bistro T-bone’ draait alles om het creëren van een heerlijke culinaire ervaring met de beste gerechten. Onze koks bereiden elk gerecht met passie en aandacht voor detail. Bovendien maken wij gebruik van de beste ingrediënten, zodat elk gerecht tot in de perfectie is bereid. Of u nu liefhebber bent van vlees, vis of vegetarische gerechten, wij hebben voor ieder wat wils.

Restaurant Twente | Bistro T-bone
Restaurant Goor | Bistro T-bone
Uit eten – Restaurant Markelo

Bent u een liefhebber van een lekkere malse steak? Of geeft u de voorkeur aan verrukkelijke visgerechten? Bij Bistro T-bone in Enter bieden wij een uiterst gevarieerde menukaart aan, geschikt voor zowel jong als oud. Onze menukaart verandert van tijd tot tijd om u steeds weer te laten genieten van de beste gerechten. Naast deze uitgebreide kaart hebben wij altijd nog een aantal speciale gerechten die we op ons vertrouwde schoolbord presenteren.

Zoals bekend laten wij u verwennen met onze beroemde houtskoolgrill, waarop we het vlees perfect bereiden om u een onvergetelijke smaakbeleving te bezorgen. Of het nu gaat om onze heerlijke T-bone steak, varkenshaas, of een ribeye, ons vlees van de grill is altijd een feest om te proeven. Onze klassiekers zijn al jarenlang geliefd bij onze gasten. Kortom, zoekt u een restaurant Markelo? Kom dan langs bij Bistro T-bone in Enter.

Restaurant Markelo wijnen

Bij onze bistro kunt u niet alleen terecht voor heerlijk eten, maar ook een uitgebreide selectie van rode wijn, witte wijn en rosé. We hebben zorgvuldig bijpassende wijnen geselecteerd voor onze gerechten, die u zowel per glas als per fles kan bestellen. Uiteraard bent u ook vrij om zelf een wijn te kiezen van onze wijnkaart.

Onze wijnkaart biedt een diverse selectie aan wijnen, waarbij we rekening hebben gehouden met verschillende smaakvoorkeuren. Of u nu de voorkeur heeft aan een verfrissende witte wijn, een smaakvolle rode wijn of een heelrijke rosé, we hebben voor ieder wat wils. Ons vriendelijke personeel staat klaar om u te helpen bij de te nemen keuzes.

Restaurant Twente | Bistro T-bone
Restaurant Twente | Bistro T-bone
Restaurant Markelo, een begrip in de regio Twente

De “Bistro in Enter” is al jaren een begrip in Twente. Na een desastreuze brand begin in februari 2016 verwelkomen wij u graag weer in onze gezellige Bistro T-bone te Enter. Hier hopen wij u wederom te kunnen verwennen met onze klassiekers, ons beroemde vlees van de houtskoolgrill. Naast deze harde kern van inmiddels vermaarde dissen, blijven we natuurlijk voldoen aan de zich steeds wijzigende smaken en trends. Daarnaast zijn we altijd voor u op zoek naar nieuwe smaakbelevingen. En dat proeft u.

Reserveren Bistro T-Bone

Wilt u direct reserveren?
Klik dan op onderstaande knop of ga naar onze reservering pagina.

Wij zien u graag bij Bistro T-Bone!