Restaurant Twente
Restaurant Twente

Bent u op zoek naar een Restaurant Twente, waar u heerlijk kunt genieten van de beste gerechten samen met een rustgevende sfeer? Dan bent u op zoek naar Bistro T-Bone in Enter. Dit is dé gezelligste en lekkerste bistro van Twente. Wilt u toevallig eens iets anders proberen dan de restaurants bij u in de buurt of zoekt u naar het lekkerste restaurant Twente? Dan bent u bij ons aan hét juiste adres. Wanneer u zoekt naar een restaurant Twente, dan zoekt u Bistro T-Bone in Enter.

Bistro T-bone is al jarenlang een begrip in de regio en daarbuiten. Bij Bistro T-bone in Enter kunt u genieten van de beste gerechten met een gezellige sfeer. Onze koks maken gebruik van onze speciale kruiden. Komt u bij ons heerlijk genieten van een T-bone steak, ossenhaas of allerlei heerlijke visgerechten? Wij verwelkomen u graag in onze bistro!

Restaurant Twente | Bistro T-bone
Restaurant in Almelo | Bistro T-bone
Heerlijke Restaurant Twente

Houdt u van een lekkere malse steak? Of gaat u voor een overheerlijk visgerecht? Bistro T-Bone in Enter biedt u een zeer gevarieerde menukaart, voor jong en oud. Onze bistro menukaart verandert van tijd tot tijd. Naast deze kaart hebben wij altijd ook nog een aantal gerechten voor u op ons bekende schoolbord staan. Daarnaast hopen wij u te kunnen verwennen met ons beroemde vlees van de houtskool grill en onze klassiekers.

Onze verzamelde wijnen – Restaurant Twente

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor eten, maar ook een uitgebreide keuze aan wijn. Speciaal voor u hebben we een passende wijn geselecteerd bij onze gerechten. Bovendien serveren we deze wijnen zowel per glas als per fles. Daarnaast staat het u ook vrij om zelf een wijn te kiezen van onze uitgebreide wijnkaart. Bekijk nu snel onze wijnkaart op onze site!

Restaurant Twente | Bistro T-bone
Restaurant Twente | Bistro T-bone
Een begrip in de regio Twente

De “Bistro in Enter” is al jaren een begrip in Twente. Na een desastreuze brand begin in februari 2016 verwelkomen wij u graag weer in onze gezellige Bistro T-bone te Enter. Hier hopen wij u wederom te kunnen verwennen met onze klassiekers, ons beroemde vlees van de houtskoolgrill. Naast deze harde kern van inmiddels vermaarde dissen, blijven we natuurlijk voldoen aan de zich steeds wijzigende smaken en trends. Daarnaast zijn we altijd voor u op zoek naar nieuwe smaakbelevingen. En dat proeft u.

Reserveren Bistro T-Bone

Wilt u direct reserveren?
Klik dan op onderstaande knop of ga naar onze reservering pagina.

Wij zien u graag bij Bistro T-Bone!