Restaurants Hengelo
Restaurants Hengelo

Bent u op zoek naar de lekkerste en gezelligste restaurants Hengelo en omstreken? Dan bent u bij Bistro T-Bone aan hét juiste adres. Bistro T-Bone is gelegen in het dorpje Enter, wat nabij Hengelo ligt. Wilt u graag wat anders proberen dan de restaurants Hengelo? Kom dan langs bij dé gezelligste en lekkerste bistro in Enter!

Bij ons in de bistro kunt u terecht voor de lekkerste gerechten uit de regio, elders in Nederland of bekende gerechten uit het buitenland. Alle gerechten zijn zorgvuldig met precisie en een grote dosis liefde voor het vak klaargemaakt door ons team van top koks in onze geheel vernieuwde keuken. Zoekt u restaurants Hengelo? dan zoekt u Bistro T-Bone in Enter.

Restaurant Twente | Bistro T-bone
Bistro Almelo | Bistro T-bone
Restaurants Hengelo?

Houdt u van een overheerlijk visgerecht? Of gaat u voor onze speciaal bereidde T-Bone steak? Bistro T-Bone in Enter biedt u een zeer gevarieerde menukaart, voor jong en oud. Op onze bistro menukaart kunt u altijd kiezen uit de beste en overheerlijke gerechten. Naast onze bistro menukaart hebben wij altijd ook nog een aantal gerechten voor u op ons bekende schoolbord staan. Daarnaast hopen wij u te kunnen verwennen met ons beroemde vlees van de houtskool grill en onze klassiekers.

Verschillende soorten wijn

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor overheerlijke gerechten, maar ook voor een uitgebreide selectie aan wijnen die perfect aansluiten op het gekozen gerecht.  Bovendien serveren we deze wijnen zowel per glas als per fles. Daarnaast staat het u ook vrij om zelf een wijn te kiezen van onze uitgebreide wijnkaart. Bekijk nu snel onze wijnkaart op onze site! Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in ons restaurant, waar we met trots onze passie voor zowel eten als wijn met u delen.

Restaurant Twente | Bistro T-bone
Restaurant Twente | Bistro T-bone
Een begrip in de regio Twente

Heerlijke restaurants Hengelo? De “Bistro in Enter” is al jaren een begrip in Twente. Na een desastreuze brand begin in februari 2016 verwelkomen wij u graag weer in onze gezellige Bistro T-bone te Enter. Hier hopen wij u wederom te kunnen verwennen met onze klassiekers, ons beroemde vlees van de houtskoolgrill. Naast deze harde kern van inmiddels vermaarde dissen, blijven we natuurlijk voldoen aan de zich steeds wijzigende smaken en trends. Daarnaast zijn we altijd voor u op zoek naar nieuwe smaakbelevingen. En dat proeft u.

Reserveren Bistro T-Bone

Wilt u direct reserveren?
Klik dan op onderstaande knop of ga naar onze reservering pagina.

Wij zien u graag bij Bistro T-Bone!