Restaurants in de buurt
Restaurants in de buurt

Wanneer u op zoek bent naar restaurants in de buurt bent u bij Bistro T-Bone aan het juiste adres. Zo kunt u heerlijk dineren bij Bistro T-Bone. Door middel van een uitgebreide kaart kunt u de meest uiteenlopende gerechten bij ons vinden. Bijvoorbeeld kunt u bij Bistro T-Bone kiezen uit vele voor-, hoofd- en nagerechten. Eén van de belangrijkste gerechten op onze kaart danken wij onze naam aan.

De T-Bone steak wordt bij Bistro T-Bone bereid vanaf onze houtskoolgrill. Daardoor ontstaat een unieke smaaksensatie. Zoekt u naar restaurants in de buurt? Breng dan zeker een bezoek aan Bistro T-Bone. Wanneer u het menu van restaurants in de buurt alvast wilt bekijken kunt u daarvoor een kijkje nemen in onze menukaart. Ook kunt u direct een tafel reserveren in onze bistro.

Bistro Deventer | Bistro T-bone
Restaurants in de buurt | Bistro T-bone
Onze verzamelde wijnen

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor eten, maar ook een uitgebreide keuze aan wijn. Speciaal voor u hebben we een passende wijn geselecteerd bij onze gerechten. Bovendien serveren we deze wijnen zowel per glas als per fles. Daarnaast staat het u ook vrij om zelf een wijn te kiezen van onze uitgebreide wijnkaart. Bekijk nu snel onze wijnkaart op onze site!

Een begrip in de regio Twente

De “Bistro in Enter” is al jaren een begrip in Twente. Na een desastreuze brand begin in februari 2016 verwelkomen wij u graag weer in onze gezellige Bistro T-bone te Enter. Hier hopen wij u wederom te kunnen verwennen met onze klassiekers, ons beroemde vlees van de houtskoolgrill. Naast deze harde kern van inmiddels vermaarde dissen, blijven we natuurlijk voldoen aan de zich steeds wijzigende smaken en trends. Daarnaast zijn we altijd voor u op zoek naar nieuwe smaakbelevingen. En dat proeft u.

Ook kunt u Bistro T-Bone volgen via Facebook. Zo blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen ons restaurant. Daarnaast laten wij u de lekkerste gerechten van onze kaart zien via onze social media kanalen.

Restaurants in de buurt | Bistro T-bone

Reserveren Bistro T-Bone

Wilt u direct reserveren?
Klik dan op onderstaande knop of ga naar onze reservering pagina.

Wij zien u graag bij Bistro T-Bone!