Restaurants in Twente
Restaurants in Twente

Bent u op zoek naar restaurants in Twente? Kom dan gezellig eten bij de Bistro T-Bone in Enter! Wilt u graag wat anders proberen dan de restaurants waar je vaker naartoe gaat of ben je op zoek naar restaurants in Twente, omdat je hier nog niet echt bekend bent? Kom dan langs bij dé gezelligste en lekkerste bistro in Twente! Wij zijn een heerlijke bistro, waar je kunt genieten van de lekkerste gerechten van de grill en allerlei andere hoogwaardige gerechten. Op zoek naar restaurants in Twente? dan zoekt u Bistro T-Bone in Enter.

Restaurant Twente | Bistro T-bone
Bistro Almelo | Bistro T-bone
Restaurants in Twente?

Zin in een overheerlijk visgerecht of gaat voor onze speciaal bereidde T-Bone steak, waar onze naam aan te danken is? Bistro T-Bone in Enter biedt u een zeer gevarieerde menukaart, voor jong en oud. Op onze bistro menukaart kunt u altijd kiezen uit de beste en overheerlijke gerechten. Naast onze bistro menukaart hebben wij altijd ook nog een aantal gerechten voor u op ons bekende schoolbord staan. Daarnaast hopen wij u te kunnen verwennen met ons beroemde vlees van de houtskool grill en onze klassiekers.

Verschillende soorten wijn

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor overheerlijke gerechten, maar ook voor een uitgebreide selectie aan wijnen die perfect aansluiten op het gekozen gerecht.  Bovendien serveren we deze wijnen zowel per glas als per fles. Daarnaast staat het u ook vrij om zelf een wijn te kiezen van onze uitgebreide wijnkaart. Bekijk nu snel onze wijnkaart op onze site! Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in ons restaurant, waar we met trots onze passie voor zowel eten als wijn met u delen.

Restaurant Twente | Bistro T-bone
Restaurant Twente | Bistro T-bone
Een begrip in de regio Twente

Heerlijke restaurants in Twente? De “Bistro in Enter” is al jaren een begrip in Twente. Na een desastreuze brand begin in februari 2016 verwelkomen wij u graag weer in onze gezellige Bistro T-bone te Enter. Hier hopen wij u wederom te kunnen verwennen met onze klassiekers, ons beroemde vlees van de houtskoolgrill. Naast deze harde kern van inmiddels vermaarde dissen, blijven we natuurlijk voldoen aan de zich steeds wijzigende smaken en trends. Daarnaast zijn we altijd voor u op zoek naar nieuwe smaakbelevingen. En dat proeft u.

Reserveren Bistro T-Bone

Wilt u direct reserveren?
Klik dan op onderstaande knop of ga naar onze reservering pagina.

Wij zien u graag bij Bistro T-Bone!