Côte de boeuf
Côte de boeuf

U heeft gezocht op Côte de boeuf en bent op de site van dé gezelligste en lekkerste bistro van Twente belandt. Wij serveren u de lekkerste Côte de boeuf van de regio. Wilt u eens iets anders proberen dan telkens dezelfde bistro’s of restaurants bij u in de buurt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Een côte de boeuf is een specifieke snit van rundvlees, ook wel bekend als een ribeye steak. Het is een dik en smaakvol stuk vlees dat wordt gesneden uit de ribsectie van het rund, met het bot er nog aan. De naam côte de boeuf is een franse term en het betekent rib van rundvlees. Zoekt u de lekkerste Côte de boeuf, dan zoekt u Bistro T-Bone in Enter.

Côte de boeuf | Bistro T-bone
Côte de boeuf | Bistro T-bone
Côte de boeuf en méér

Naast een heerlijke malse Côte de boeuf serveren wij meer gerechten. Wat te denken van bijvoorbeeld een in roomboter gebakken zeetong. Bistro T-Bone in Enter biedt u een zeer gevarieerde menukaart, voor jong en oud. Onze bistro menukaart verandert van tijd tot tijd. Naast deze kaart hebben wij altijd ook nog een aantal gerechten voor u op ons bekende schoolbord staan. Daarnaast hopen wij u te kunnen verwennen met ons beroemde vlees van de houtskool grill en onze klassiekers.

Onze verzamelde wijnen

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor eten, maar ook een uitgebreide keuze aan wijn. Speciaal voor u hebben we een passende wijn geselecteerd bij onze gerechten. Bovendien serveren we deze wijnen zowel per glas als per fles. Daarnaast staat het u ook vrij om zelf een wijn te kiezen van onze uitgebreide wijnkaart. Bekijk nu snel onze wijnkaart op onze site!

Restaurant Twente | Bistro T-bone
Uit eten Goor | Bistro T-bone
Een begrip in de regio Twente

De “Bistro in Enter” is al jaren een begrip in Twente. Na een desastreuze brand begin in februari 2016 verwelkomen wij u graag weer in onze gezellige Bistro T-bone te Enter. Hier hopen wij u wederom te kunnen verwennen met onze klassiekers, ons beroemde vlees van de houtskoolgrill. Naast deze harde kern van inmiddels vermaarde dissen, blijven we natuurlijk voldoen aan de zich steeds wijzigende smaken en trends. Daarnaast zijn we altijd voor u op zoek naar nieuwe smaakbelevingen. En dat proeft u.

Reserveren Bistro T-Bone

Wilt u direct reserveren?
Klik dan op onderstaande knop of ga naar onze reservering pagina.

Wij zien u graag bij Bistro T-Bone!