Uit eten Hengelo

Bent u op zoek naar uit eten Hengelo? Daarvoor bent u bij Bistro T-Bone aan het juiste adres. Doordat Bistro T-Bone is gelegen op rij afstand van het bruisende Hengelo kunt u eenvoudig met eigen- of openbaar vervoer naar Enter komen. Zo kunt u bij Bistro T-Bone heerlijk genieten van de meest uiteenlopende gerechten. Kortom, voor een avond uit eten Hengelo moet u bij Bistro T-Bone zijn. Niet alleen serveren wij de lekkerste T-Bone steak van de regio. Maar ook kunt u smakelijk genieten van onze voor-, hoofd- en nagerechten. Bovendien kunt u eenvoudig en snel een plaats reserveren bij Bistro T-Bone door middel van ons reserveringssysteem. Wilt u eens iets anders proberen dan telkens dezelfde bistro’s of restaurants bij u in de buurt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zoekt u de lekkerste T-Bone steak, dan zoekt u Bistro T-Bone in Enter.

Uit eten Hengelo

Uit eten Hengelo

Onze verzamelde wijnen

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor eten, maar ook een uitgebreide keuze aan wijn. Speciaal voor u hebben we een passende wijn geselecteerd bij onze gerechten. Bovendien serveren we deze wijnen zowel per glas als per fles. Daarnaast staat het u ook vrij om zelf een wijn te kiezen van onze uitgebreide wijnkaart. Bekijk nu snel onze wijnkaart op onze site!

Een begrip in de regio Twente

De “Bistro in Enter” is al jaren een begrip in Twente. Na een desastreuze brand begin in februari 2016 verwelkomen wij u graag weer in onze gezellige Bistro T-bone te Enter. Hier hopen wij u wederom te kunnen verwennen met onze klassiekers, ons beroemde vlees van de houtskoolgrill. Naast deze harde kern van inmiddels vermaarde dissen, blijven we natuurlijk voldoen aan de zich steeds wijzigende smaken en trends. Daarnaast zijn we altijd voor u op zoek naar nieuwe smaakbelevingen. En dat proeft u.

Uit eten Hengelo

Reserveren bistro T-Bone

Wilt u direct reserveren?
Klik dan op onderstaande knop of ga naar onze reservering pagina.